(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Vuokraturva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Olet kuin kotonasi vilkastahtisessa ja asiakaslähtöisessä tiimityössä, jossa yhteen hiileen puhaltaminen ratkaisee onnistumisen. Ymmärrät, että vastuullasi olevista tärkeistä toimistotöistä huolehtiminen tekee asiakkaiden kodinvaihtosuunnitelmien toteutumisen mahdolliseksi.  

Tiimityö on sinulle luontaista ja hallitset hyvät asiakaspalvelutaidot. Toisaalta tunnollisuutesi ja paineensietokykysi ansiosta työskentelet tarvittaessa myös itsenäisesti. Olet järjestelmällinen, ja useampikin naru pysyy yhtä aikaa käsissäsi.

Tietotekniset valmiutesi ovat tämän päivän tasalla. Tarvitset työssäsi myös englannin kielen taitoa. LKV-pätevyys katsotaan eduksi, mutta se on mahdollista suorittaa myös työn ohessa työnantajan järjestämien koulutusten avulla. Tiettyä koulutustaustaa ei vaadita, vaan soveltuvuus tehtävään ratkaisee. Tarjoamme juridisen ja toiminnallisen perehdytyksen työhösi.

Arvostat myös vakavaraista työnantajaa. Vuokraturva on tutkitusti tunnetuin ja kokonaisuudessaan paras vuokravälittäjä. (lähde: TALOUSTUTKIMUS OY 2018)

Etsimme uusia ja innokkaita toimistoassistentteja Helsingin toimipisteeseemme. 1500 euron pohjapalkan lisäksi saat yhteiseen onnistumiseen perustuvan kuukausittaisen kannustinpalkkauksen. Lisäksi saat myös vahvan yhteishengen ja mahtavat työkaverit!

Työsi on vastuullista ja itsenäistä, ja nautit siitä. Uralla on hyvät etenemismahdollisuudet kokemuksesi karttuessa. Ehkä sinä olet juuri se henkilö, jota etsimme.

Vuokraturva aloitti yhden miehen yrityksenä 1990-luvulla, ja kuljettu matka on ollut paitsi yrityksen, myös työntekijöiden kasvutarina. Olemme tehneet liikevaihtoennätyksen joka vuosi jo 20 vuotta peräkkäin, ja kasvu jatkuu yhä. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan osaksi Vuokraturvan kasvutarinaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen hakemus@vuokraturva.fi 15.12.2019 mennessä. Kirjoita otsikkokenttään teksti ”Toimistoassistentti, Helsinki”.

Katso lyhyt video toimistoassistentin työtehtävään liittyen: https://youtu.be/U2P8tLKS8p8