(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Etsimme Helsingin keskustan toimistollemme HR-tiimiin

TOIMISTOASSISTENTTIA

Etsimme toimistomme sydäntä pitämään huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta. Tulet osaksi HR-tiimiä ja työssäsi palvelet kolmea eri yhtiötä. Toimistomme on huippupaikalla Helsingin Keskuskadulla.

* Huolehdit, että toimistomme arki kolmessa eri kerroksessa rullaa:

* Tilaat hedelmät, maidot, kahvit, teet ja aamiaistarvikkeet ja huolehdit keittiöiden järjestyksestä

* Tilaat toimistotarvikkeet ja pienergonomiatuotteet, kukat ja lahjat.

* Katsot, että toimistotilat pysyvät hyvässä kunnossa ja ilmoitat tarvittaessa vioista ja puutteista kiinteistövastaavalle.

* Opastat toimistolla esim. ergonomia-asioissa ja järjestät tutustumiskierroksia.

* Huolehdit postituksesta.

* Järjestät sisäiset tapahtumamme, kuten kuukausittaiset henkilöstöinfot, aamiaiset, esimieskokoontumiset, strategiatapaamiset, syntymäpäivät, influenssarokotukset, ergonomiatsekkaukset jne. Avustat myös erilaisten koulutustilaisuuksien järjestämisessä sekä tarvittaessa tuet myös asiakastapahtumien organisoinnissa.

* Huolehdit uusien työntekijöiden aloituksen käytännön järjestelyt /työpisteet, varusteet, tervetuliaislahjat yms.) yhdessä esimiesten kanssa

* Avustat HR- ja taloushallinnon tehtävissä, kuten ylläpidät ja päivität työntekijöiden tietoja henkilöstö-, matkalasku- ja työajanseurantajärjestelmiin sekä työnterveyshuoltoon. Tuotat tarvittaessa myös raportteja järjestelmistä.

* Toteutat erilaisia kyselyitä henkilöstölle, esim. tapahtumiin liittyen.

* Avustat sisäisessä viestinnässä ja ylläpidät intran tietoja. Kirjoitat uutiskanavaamme ja infotauluille tiedotteita.


Olet iloinen, toimelias ja nautit kun saat auttaa muita. Olet säntillinen ja sinulla on silmää yksityiskohdille. Huomaat ja havainnoit muiden tarpeita ja osaat pro-aktiivisesti tuoda ratkaisuja. Osaat myös pitää langat käsissäsi ja työskennellä itsenäisesti. Tiedotteita pitää kirjoittaa myös englanniksi, joten toivomme englannin kielen taitoa. Työtehtävä edellyttää luonteensa vuoksi toimistolla läsnäoloa.

Kiirettä meillä tuppaa riittämään, joten on hyvä jos nautit siitä, että asioita tapahtuu paljon. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta tilaisuuksien järjestelyistä. Meillä on hyvä yhteishenki tiimissä ja naurua ja iloa riittää. Toivomme, että jaat kanssamme ajatuksen, että töissä pitää myös olla hauskaa!

Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 4.12.2019.