(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Hepacon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Haemme toimipisteeseemme Helsingin Malmille määräaikaiseen työsuhteeseen

toimistoassistenttia

Työtehtäviisi kuuluu toimistorutiinien lisäksi tarjoustoiminnan avustavia tukitehtäviä ja osallistuminen erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä muut hallinnon monipuoliset tehtävät.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja aiempaa kokemusta monipuolisista toimistotöistä sekä sujuvaa toimisto-ohjelmien käyttötaitoa (MS Office). Asenteeltasi olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva, yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Sinulla on huolellinen, joustava ja tunnollinen työskentelyote ja pystyt hallinnoimaan useita tehtäviä samanaikaisesti, etkä pelästy kiirettä. Kokemus projektihallinasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä ammattitaitoiset, kannustavat kollegat innostavassa työyhteisössä. Henkilökuntamme viihtyvyys ja tyytyväisyys ovat meille tärkeitä, työsuhde-edut ovat kattavat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 24.11.2019 mennessä info@hepacon.fi.

 Lisätietoja tehtävästä antaa johdon ja hallinnon assistentti Meiju Seppänen puhelimitse 045 890 4410 keskiviikkona 20.11. klo 10–12 tai sähköpostilla meiju.seppanen@hepacon.fi.

Työsuhde on määräaikainen ja kokopäiväinen 31.12.2020 asti (mahdollisuus jatkolle tilanteen mukaan). Työsuhde alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.