(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen

TOIMISTOASSISTENTTIA

Työ sisältää sekä toimiston- että tuotannontöitä. Toimiston työtehtäviä ovat mm. tilausten kirjaus ERP-järjestelmään, toimitusdokumentaatioiden kokoaminen ja tulostaminen sekä asiakaskahvitusten järjestäminen. Tehtäviin kuuluvat myös yleisten tilojen järjestys- ja siistimistyöt. Mahdollisuuksien mukaan avustat myös yksinkertaisissa tuotannontehtävissä (esimerkiksi kokoonpanossa ja paikkamaalauksessa).

Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteista, toimeen tarttuvaa asennetta sekä hyvää työmotivaatiota ja joustavuutta.  Työ sopii sinulle, mikäli kaipaat työhösi vaihtelua, sillä tehtävässä ei työskennellä vain yhdessä työpisteessä. Aikaisempi kokemus toimisto- tai tuotantotöistä katsotaan eduksi, tärkeintä kuitenkin on oikea asenne, rempseä luonne ja iloinen mieli.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.