(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Poolia Suomi Oy / Kielikone Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Kielikone Oy

Kielikone Oy on kieliteknologian edelläkävijä ja digitaalisten sanakirja- ja kielipalvelujen markkinajohtaja Suomessa. Monipuolisiin kielipalveluihimme sisältyvät niin kansainväliset huippusanakirjat kuin laadukkaat konekäännös- ja kielentarkistustyökalutkin. Suositut MOT Sanakirjamme® ovat laadun takeena sekä MOT®- että Sanakirja.fi-palveluissamme. Tuotteisiimme luottavat jo sadattuhannet laatutietoiset käyttäjät päivittäin.

Esittely

Asiakkaamme hakee kauttamme monipuolisiin tehtäviin oma-aloitteista

TOIMISTOASSISTENTTIA

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja kestää vuoden loppuun mutta jatko on hyvin todennäköinen. Tehtävä on ensin osa-aikainen (3-4 päivää viikossa) mutta tavoitteena on, että työmäärän kasvaessa tehtävä muuttuu kokoaikaiseksi.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi kuuluvat laskutusprosessin hallinnointi, tilaustenkäsittely ja kk-laskutukset, myyntireskontra sekä muita avustavia taloushallinnon tehtäviä (myyntiraportit, tilien täsmäytys, ostolaskujen tarkastus jne). Lisäksi hoidat muita toimiston yleisiä tehtäviä kuten toimitilojen hallinnointi ja tarviketilaukset sekä toimit uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton tukena.

Pystyt myös omalla tekemiselläsi, osaamisellasi ja oma-aloitteisella asenteellasi vaikuttamaan siihen, miten toimenkuvasi elää ja muotoutuu.

Edellytykset

Odotamme sinulta:

- Oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- Kokemusta vastaavanlaisista hallinnon ja talousosaston tehtävistä
- Tietoteknisiä taitoja (Excel), käytössä olevat järjestelmät: Visma Business, Heeros ja Pipedrive mutta kaikista näistä emme odota kokemusta
- Halua oppia ja kehittyä
- Hyviä yhteistyötaitoja ja ystävällistä asiakaspalveluhenkeä
- Englannin kielen taitoa

Arvostamme ennen kaikkea myönteistä ja positiivista suhtautumista työtehtäviin, rohkeutta tarttua tehtäviin ja toimia tiimissä. Muita avainsanoja ovat joustavuus, luovuus, heittäytyminen, pelisilmä ja huumorintaju.

Edut

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen työn mukavassa ja kansainvälisessä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä työtehtävässäsi.

Lisätiedot

Aloitamme välittömästi hakemusten käsittelyn, joten mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian tai ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Kerrothan myös palkkatoiveesi hakemuksessa.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter