(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Saumalaakso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haluatko vahvistaa työkokemustasi monipuolisten toimistotehtävien parissa? Tartu tilaisuuteen ja lue lisää, mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Saumalaakso Oy:lle, Heikinlaaksoon, Helsinkiin

Toimistoassistenttia.

Tarjoamme sinulle rutiinien lisäksi monipuolisia työtehtäviä sekä mukavia työkavereita.

Tehtävä on neljän (4) kuukauden määräaikaisuus ja alkaa heinäkuun 2019 lopussa.

Toimenkuva on monipuolinen ja päivittäiset tehtävät koostuvat laskutuksesta, kustannusseurannasta sekä myyntireskontran tehtävistä.Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu tarjousten kokoaminen, sisäisten tiedotteiden luonti sekä muita avustavia toimistotehtäviä. Toimenkuva on myös muokattavissa henkilön osaamisen ja oman kiinnostuksen mukaan. Työ antaa siis mukavasti tilaa omille vahvuuksillesi.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet jo kerännyt jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, olet hakemamme henkilö. Etsimme oma-aloitteista työntekijää, joka ei pelästy pienistä, vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Työskentelytavoiltasi olet tarkka sekä huolellinen. Olet aikaisimmissa tehtävissäsi käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja uuden oppiminen on sinulle helppoa. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 17.6.2019 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.