(Poistunut julkaisusta)

TOIMISTOASSISTENTTI
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi yhtiömme hallintoyksikköön Helsinkiin Paciuksenkadulle

TOIMISTOASSISTENTTIA

Tehtäviäsi ovat myyntilaskutus ja ostolaskujen käsittely, taloushallinnon ja projektiseurannan tehtävät, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyiden toteuttamiseen osallistuminen sekä monipuoliset toimistotehtävät. Tehtävä on uusi ja lopullinen toimenkuvasi muotoutuu vahvuuksiesi perusteella sekä mm. robotisaation myötä muuttuvan työympäristön mukaan. Saatuasi riittävästi osaamista vastaat itsenäisesti sinulle vastuutetuista tehtävistä. Kehität aktiivisesti oman vastuualueesi toimintoja sekä osallistut yhteisten toimintaprosessien jatkuvaan kehittämiseen.

Koulutukseltasi olet tradenomi, merkonomi tai vastaava. Työkokemuksesi ei ole valinnassa ratkaisevaa. Sinulla on sujuva suomenkielen taito ja hyvät MS Officetaidot, erityisesti excel. Työssäsi olet oma-aloitteinen, tehokas, tarkka ja joustava. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja tulet hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Työskentelet aikataulupaineen alla mutkattomasti ja itsenäisesti. Olet muutoshalukas ja innostut uusista asioista sekä pidät haasteista.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys ja pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi sekä palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Sami Jarke sami.jarke@hus.fi. Liitä hakemuksesi ja CV viimeistään 3.6.2019 https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/