(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Hallitsetko organisoinnin ja oletko tarkka yksityiskohdissa? Kaipaatko monipuolisia tehtäviä ja välillä hektistäkin työskentelyä?
Oletko etsimämme toimistoassistentti Ekin Muovin palvelukseen Virtasalmelle?

Ekin Muovi Oy ja Rst-Lapit Oy ovat Virtasalmella kauniin luonnon keskellä sijaitsevat perheyritykset, jotka takaavat sujuvan asiakaspalvelun sekä ammattitaitoisen tuotteiden suunnittelun ja kehityksen aina valmistukseen asti.
Yhtiöt ovat hyvin innovatiivisia ja katseet ovat kohti tulevaisuutta. Ekin Muovi Oy ja Rst-Lapit Oy toimittavat haastavat erikoisprojektit ja suuret sarjatuotannot kuitenkaan pieniä toimituksia väheksymättä jo yli 30 vuoden kokemuksella. Katso lisää www.ekinmuovi.fi

Etsimme toimistopuolen osaajaa pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
Tehtävänäsi on hoitaa asiakaspalvelua ja erinäisiä toimistotehtäviä perheyrityksessä. Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse sekä sisältää myös vieraiden vastaanottamista paikan päällä Virtasalmella.
Toimistopuolen tehtävät sisältävät mm. erilaisten lomakkeiden ja hakemusten hoitamista, laskujen/tilausten käsittelyä, rahtikuljetusten järjestämistä sekä excel-taulukoiden tekoa. Eduksi hakijalle luetaan, mikäli on kokemusta myös palkanlaskennan puolelta, mutta vähintään toivomme halua ja motivaatiota opetella ja hoitaa palkanlaskenta asiat.

Haemme rempseää ja reipasta tekijää, kuka on itseohjautuva ja kykenee organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä itsenäisesti.
Työssä käytetään päivittäin myös englannin kieltä, joten sen sujuva hallitseminen suullisesti ja kirjallisesti olisi suotavaa.

Työ on kuukausipalkkaista kokopäivätyötä, jota pääsääntöisesti tehdään ma-pe klo 7.00-15.30, mutta välillä tarvitaan myös joustoa ja voi olla tarvetta pidentää päivää.

Mikäli olet etsimämme järjestelmällinen, ulospäin suuntautunut ja positiivisen asenteen omaava tekijä, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sovitusti touko-kesäkuussa.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.