Toimistoassistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme pääkaupunkiseudun asiakkaillemme toimistoassistentteja määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä on mahdollista tehdä sekä osa-aikaisesti että kokopäiväisesti.

Työtehtäviisi voi kuulua asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa, tekstinkäsittelyä, puhelinpalvelua sekä erilaisten rekisterien päivittämistä ja ylläpitoa. Pääset muokkaamaan erilaisia asiakirjoja, hoitamaan arkistointia sekä lähettämään kutsukirjeitä tai käsittelemään muuta päivittäistä postia. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit osallistua myös taloushallinnon tehtäviin, kuten ostolaskujen käsittelyyn sekä myyntilaskutukseen.

Odotamme sinulta omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä. Olet tarkka ja huolellinen työntekijä, jolta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan riittää, että olet innokas oppimaan uutta. Työssä vaaditaan hyvää suomen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Aiempi käyttökokemus talous/yleishallinnon ohjelmista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden tutustua erilaisiin yrityksiin ja niiden erilaisiin osastoihin. Voit itse valita, missä työskentelet ja kuinka pitkään. Pääset osaksi isoa tiimiä, jossa tuetaan ja autetaan toisia sekä annetaan tilaa uusille ideoille.

Kerro meille lisää itsestäsi ja osaamisestasi, liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta.


Lisätietoja antaa:
WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen
erica.ollikainen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1205805
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 26.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa