(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Herättääkö asiakaspalvelu sinussa hyvää fiilistä? Koetko sen yrityksen tärkeänä elementtinä? Jos haluat olla mukana luomassa parasta kokemusta asiakkaalle, kun hän astuu ensi kertaa yritykseen sisään - olet etsimämme henkilö!

Asiakasyrityksemme Helsingissä hakee itselleen vakituiseen työsuhteeseen TOIMISTOASSISTENTTIA vastaamaan sekä aula-, puhelin että toimistopalveluista. Vakituisen työn lisäksi Sinulle tarjotaan hyvän sijainnin lisäksi modernin työympäristön, loistavat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana luomassa ensiluokkaista asiakaskokemusta.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • vieraiden vastaanotto
  • asiakaspuheluiden hoitaminen
  • sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu
  • kokousjärjestelyt
  • yleisestä hyvinvoinnista ja yleisilmeestä vastaaminen

Omaat oma-aloitteisen asenteen, ja aidon halun palvella asiakkaita. Kokemuksesta on hyötyä, mutta oikea asenne ratkaisee loppukädessä. Hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Hallitset perus IT-taidot etkä pelkää uusia järjestelmiä. Vuorovaikutustaidot kuuluvat vahvuuksiisi, ja haluat ottaa uusia haasteita vastaan.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemus palkkatoiveineen ansioluettelon kera mahdollisimman pian, sillä käynnistämme prosessin saman tien. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.