(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Esittely

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsingin Sörnäisiin reipasta ja oma-aloitteista

TOIMISTOASSISTENTTIA

määräaikaiseen projektiluonteiseen työhön. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 31.12.2108 asti.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan erilaisia yrityksen tietojen päivityksiin liittyviä tehtäviä, kuten mm. esite- ja sopimusmateriaalien päivitystä ja yleisiä toimiston hallinnollisia tehtäviä.

Edellytykset

Toivomme, että ole huolellinen, ahkera ja näppärä työntekijä sekä hallitset MS-Office -ohjelmat hyvin. Voit olla esim. opintojesi loppusuoralla opiskelija, joka pystyy kuitenkin kokoaikaiseen työskentelyyn. Suomen kielen taitosi on sujuva ja lisäksi arvostamme ruotsin kielen osaamista.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste