(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt asiakkaallemme reipasta, toimistorutiineista vastaavaa osa-aikaista toimistoassistenttia konepajaympäristöön Joutsenoon.

Työtehtäviisi kuuluvat toimiston rutiinityöt, kuten ostotilausten teko sekä tuottavuuden seuranta. Lisäksi toimenkuvasi kattaa markkinnoinnin tukitehtäviä, esitteiden tekoa ja toimittajakontaktien ylläpitoa. Huomioitavaa on, että roolisi ja vastuusi muokkautuvat osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Edellytämme työntekijältä työtehtävään sopivaa koulutusta (esim. tradenomi tai koneinsinööri), huolellisuutta, sekä työorientoitunutta ja innokasta asennetta. Toivomme hakijalta kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, kokemusta Excelin ja Wordin käytöstä, sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Työ on luonteeltaan osa-aikainen, 20 tuntia/viikko. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkoon!

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksen heti! Aloitamme hakijoiden läpikäynnin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa:

Jenni Kempas
Henkilöstökoordinaattori
jenni.kempas@workpower.fi