(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti - Ylöjärvi, Tampere
Rautalaaki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Rautalaaki Oy on kokenut metalliteollisuuden alihankkija, joka auttaa asiakkaitaan varmistamaan laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotannon. Yritys toimittaa asiakkailleen asennusvalmiit teräksiset komponentit sovitusti varusteltuna 30 vuoden kokemuksella. Rautalaaki Oy tunnetaan laadukkaasta lopputuloksesta sekä nopeasta ja joustavasta toimituksesta.

Etsimme asiakasyrityksellemme Rautalaaki Oy:lle toimistoassistenttia parin kuukauden määräaikaiseen sijaisuuteen Ylöjärvelle. Työajat tehtävässä ovat ma-to klo 8-15.30 ja pe klo 8-14. Sijaisuus alkaa lokakuun lopussa ja päättyy joulukuun puolen välin tienoilla. 

Työtehtäviisi kuuluvat

  • palkkojen kirjaus
  • osittainen osto- ja myyntireskontran hoito
  • laskutus
  • muut toimistotyöt
Haemme reipasta, toimeentarttuvaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää toimistoassistenttia.Työntekijänä olet tarkka, huolellinen ja vastuullinen. Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja alalle soveltuvaa koulutusta. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen, jonka jälkeen työstä tulee suoriutua omatoimisesti. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi