(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti (Vantaa)
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
K-Patents Oy:n perustivat Jan Kåhre ja Esko Kamrat vuonna 1978. He yhdistivät digitaalikamera- ja mikroprosessoritekniikan kehittäessään maailman ensimmäisen digitaalisen prosessirefraktometrin nesteiden pitoisuuksien mittaamiseen.

Tänä päivänä K-Patents on sekä teknologia- että markkinajohtaja prosessirefraktometrien toimittajana. K-Patents Oy:n maahantuojaverkko huoltopalveluineen kattaa koko teollisen maailman.

K-Patents Oy:n refraktometrejä käytetään yleisesti liuenneiden aineiden pitoisuuksien mittauksissa kemian-, petrokemian, puunjalostus-, ruoka-, sokeri- ja lääketeollisuudessa. Voisi sanoa, että missä tahansa, missä pitää mitata liuenneiden aineiden pitoisuuksia, K-Patents Oy:n huoltovapaalla prosessirefraktometrillä se yleensä onnistuu.

Haemme nyt asiakkaallemme, K-Patents Oy:lle Vantaalle,

TOIMISTOASSISTENTTIA

Työtehtäviin sisältyy mm.:
- avustavat taloushallinnon tehtävät (esim. laskujen skannaus, tiliöinti, arkistointi)
- infopisteen hoito
- asiakaspalvelu
- vieraiden vastaanotto

Edellytämme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työstä suoriutuminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Työssä tulee hallita myös yleisimmät toimisto-ohjelmat.

Arvostamme organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen, 6 kk määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen. Työssä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme määräaikaisuuden päätyttyä. Työ alkaa kesäkuun alussa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli olet mielestäsi etsimämme henkilö, täytä hakemus sivuillamme www.go-on.fi.