(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti - Tuusula
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme asiakkaallemme Liebherr Finland Oy:lle hallinnon tiimin apukäsiksi toimistoassistenttia.

Tehtävän kuvaus 

Pääpaino toimistoassistentilla on avustavien taloushallinnon tehtävien parissa sisältäen ostolaskujen syöttäminen, huoltotoiminnan myyntilaskujen käsittely ja syöttäminen laskentajärjestelmään. Lisäksi tehtäviin kuuluu pieniä yleisiä toimistonhoitoon liittyviä töitä, kuten toimistotarvikkeiden hankinta, matka- ja hotellivaraukset, puhelinvaihteen tuuraaminen, postin lajittelu sekä yhteyshenkilönä toimiminen mm. siivous- ja jätehuollon toimittajien kanssa.

Sinä olet

Aikaisempi kokemus vastaavista laskutuksen ja toimiston yleisistä tehtävistä on sinulle eduksi. Monen sivun ansioluettelon sijaan etsinnässämme on kuitenkin nyt henkilö, joka pystyy ottamaan vastaan erilaisia arjen toimistotehtäviä vastaan hyvällä ja reippaalla asenteella ja joka on työskentelyotteeltaan oma-aloitteinen. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Tehtävä edellyttää englanninkielentaitoa, saksan kielen osaamisesta on sinulle etua.

Tarjoamme sinulle

Organisaation koko Suomessa on noin 40 henkilöä, mutta Tuusulan toimistolla sinua odottaa viiden hengen hallinnon tiimi ja mukavat työkaverit. Työpaikalla on matala hierarkia sekä avoin työilmapiiri. Sinulle tarjotaan vastuuta hoitaa erilaisia työtehtäviä ja vastineeksi saat vapautta hoitaa työt itsenäisesti. Työsuhde solmitaan alustavasti henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta 6 kk ajalle, jatko tehtävässä on kuitenkin mahdollinen. Työsuhde-etuna saat halutessasi lounassetelit.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi