(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Turun Konekeskus Oy on työkoneiden ja traktoreiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maataloudessa ja kiinteistönhoidossa käytettävät koneet, varaosat, pienkoneet ja uusiutuvan energian laitteet. Turussa toimimme myös Isojoen Konehallin (IKH) jälleenmyyjänä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli noin 50 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 50 henkilöä. Lisätietoja www.turunkonekeskus.fi ja verkkokauppa.turunkonekeskus.fi
---

Haemme nyt TOIMISTOASSISTENTTIA vahvistamaan tiimiämme Turkuun!

Toimistoassistenttina olet vastuussa sekä myynti- että ostolaskujen käsittelystä ja niiden tiliöinneistä. Tehtäviisi kuuluu myös mm. konerekisteröintien kirjaamista järjestelmään sekä muita yleisiä hallinnollisia tehtäviä ja avustavia toimistotöitä. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy myös valittavan henkilön aikaisemman kokemuksen mukaan. Työ on alkuun määräaikainen syyskuun loppuun asti, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavalaisista tehtävistä ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Voit olla innokas urasi alkuvaiheessa oleva tekijä tai jo aikaisemmin kokemusta taloushallinnosta ja monipuolisista toimistotöistä kerryttänyt henkilö. Toivomme sinulta ennen kaikkea kuitenkin loistavia yhteistyötaitoja, positiivista ja joustavaa asennetta sekä kykyä työskennellä tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös ajantasaisia IT-valmiuksia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakuaikaa on 14.6.20 asti mutta paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.