(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti Ralento Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Asiakasyrityksemme Ralento Oy etsii joukkoonsa itsenäistä ja kehittymishaluista toimistoassistenttia pitkään työsuhteeseen. Roolissa tulet vastaamaan toimiston ylläpidosta, sekä toimimaan erinäisten taloushallinnon ja markkinoinnin tehtävien parissa. Tulet pärjäämään työssä, mikäli hallitset oman ajankäyttösi, sinulla on oma-aloitteinen työote ja nautit itsenäisestä työskentelystä. Työ sopii opintojen ohelle, mutta myös osa-aikaista työtä etsivälle kokeneemmalle konkarille. Mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta toimisto- ja taloushallinnon tehtävistä ja löysit itsesi kuvauksesta, tämä työ voi olla sinua varten! Hae tehtävää jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Toimistoassistenttina vastuullesi kuuluvat pääsääntöisesti toimiston ylläpitoon liittyvät tehtävät, sekä muut toimiston juoksevat asiat. Onkin tärkeää, että tartut rohkeasti toimeen ja olet organisointikykyinen. Työ sisältää myös taloushallinnon tehtäviä, kuten osto- ja myyntilaskujen seurantaa, sekä tiliöintiä. Työnkuvaasi voi kuulua lisäksi nettisivujen kehittäminen ja sisällöntuotanto, sekä muita markkinoinnin tehtäviä. Ralento on jo pitkään toiminut ja luotettava perheyritys, joka tarjoaa sitoutuneelle työntekijälle erinomaisen tilaisuuden päästä vaikuttamaan omalla panoksellaan yrityksen kehitykseen. Ralentolla et huku massaan, toimistolla työskentelee säännöllisesti noin neljä henkilöä. Tarjolla on siis mukava ja tiivis tiimi, sekä kehittymishaluiselle tekijälle mahdollisuus lisävastuuseen!

Tarjoamme


* Joustavan osa-aikaisen työn sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan
* Viihtyisän toimiston sekä mukavan ja tiiviin työyhteisön
* Monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Monipuoliset toimistotehtävät sekä toimiston yleisestä viihtyvyydestä huolehtiminen
* Avustavat taloushallinnon tehtävät, esim. osto- ja myyntireskontran hoito sekä tiliöinnissä avustaminen
* Markkinoinnin tehtävät, esim. sisällöntuotanto ja nettisivujen päivittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, opinnot loppusuoralla tai valmistunut
* Hieman aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä ja taloushallinnon tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät tietotekniset valmiudet, esim. Office-ohjelmien käyttö
* Itsenäinen ja proaktiivinen työskentelyote


Lisäksi aikaisempi kokemus Visma Netvisorin käytöstä katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Juvanmalmi, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ralento Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Ralentosta täältä