(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti Raaseporiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Toimenkuva
Etsimme Raaseporissa sijaitsevalle metallialan asiakkaallemme osa-aikaista toimistoassistenttia.

Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta siinä on vakinaistumisen mahdollisuus. Loma-aikoina työpäivät ovat kokoaikaisia. Työpäivän pituus on mielellään vähintään neljä tuntia ja viikoittainen työmäärä asettunee noin 20 tunnin mittaiseksi.

Työhön sisältyy monipuolisten toimistotehtävien lisäksi avustaminen palkanlaskennassa sekä laskujen tarkistus. Toimit myös muiden toimiston työntekijöiden lomasijaisena.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta aiempaa kokemusta toimistotyöstä. Tehtävään sopiva koulutus on plussaa, mutta voit tehdä tätä myös opiskelujesi ohessa. Lisäksi olet tehokas toteuttamaan, nopea oppimaan, luotettava ja tarkka. Toivottavasti olet lisäksi joustava työaikojen suhteen, sillä toisinaan päivä saattaa venyä. Tehtävän sujuva hoitaminen edellyttää sinulta hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa ja tulet tarvitsemaan myös kulkuneuvon työpaikalle päästäksesi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, ole hyvä ja hae heti. Haastattelemme jo hakuaikana. Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaamme klo 8-9 välisenä aikana, puh. 040 307 5405.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.11.2018 mennessä.