(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti, osa-aikainen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Etsimme osa-aikaista toimistoassistenttia Hyvinkäälle. Tässä tehtävässä työskentelet pääsääntöisesti yrityksen toimitusjohtajan assistenttina, sekä laskutuksen ja koordinoinnin parissa, mutta työtehtävät voivat muovautua myös oman osaamisesi mukaan. Mikäli olet määrätietoinen ja yrittäjähenkinen soveltuvan alan opiskelija, voit olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tuet työssäsi Kuljetuslenkin toimitusjohtajaa avustamalla erilaisissa hallinnollisissa ja koordinointitehtävissä. Sinulla on osaamisestasi riippuen mahdollista päästä vaikuttamaan merkittävästi myös koko organisaation kehitykseen. Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä käsiksi ensimmäisiin oman alasi työtehtäviin ja olet innostunut yrittäjyydestä.

Tarjoamme


* Tiiviin ja lämpimän työyhteisön
* Monipuolisen työtehtävän
* Mahdollisuuden oman alan työkokemukseen jo opintojen ohella
* Oman osaamisen mukaan muovautuvat vastuualueet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Laskutuksesta huolehtiminen ja siihen liittyvien käytäntöjen kehittäminen
* Kuljettajien ajojen koordinointi
* Muut mahdolliset osaamisesi mukaan määräytyvät työtehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi)
* Itsenäinen ja yrittäjähenkinen työskentelyote
* Aiempaa työkokemusta toimistotöistä
* Erinomaiset kommunikointitaidot
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös aiempi työkokemus kuljetusalalta sekä Visman käytöstä.

Etsimämme henkilö on:


* Reipas ja rohkea
* Järjestelmällinen
* Liiketoimintalähtöinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Helmikuuhun 2020 asti (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Kivikonkierto 4, 05460 Hyvinkää.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kuljetuslenkki Oy on vuonna 1989 perustettu tieliikenteen tavarankuljetusalan yritys. Kuljetukset ovat mm. panimoalan ja kappaletavaran jakelua sekä kuluttajajakelua, elintarvikekuljetuksia kylmäkoneautolla ja erilaisia lähikuljetuksia yrityksille ja yksityisille tahoille. Kuljetuslenkin oma henkilöstömäärä on noin 16 työntekijää. Yritys pyrkii noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita ja toimimaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.