(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti (osa-aikainen 23 h/vko) - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Muistiliitto toimii sääntöjensä mukaisesti muistisairaiden ihmisten sekä heidän läheistensä kansanterveys-, potilas- ja edunvalvontajärjestönä. Liiton tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliiton toimintaa tukee sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. (ks. www.muistiliitto.fi)   Etsimme asiakkaallemme Muistiliitto ry:lle osa-aikaista toimistoassistenttia avustaviin toimistotehtäviin. Kyseessä on aluksi määräaikainen kolme kuukautta kestävä työ, jonka jälkeen saattaa olla mahdollisuus myös jatkoon.  Työtä on noin 23 h / vko ja sitä tehdään toimistotyöaikojen puitteissa ma- to.  Tarkemmista työajoista voidaan sopia joustavasti.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus

Työskentelet19 työntekijän toimistossa, jossa olet tärkeässä roolissa tukemassatoimistopalveluiden sujuvuutta.  Oletjoustava ja hyvällä asenteella varustettu työntekijä, joka on valmis tarttumaantyöhön kuin työhön. Tehtäväkenttään kuuluu mm. 
  • puhelinvaihteen hoitaminen
  • toimiston sähköpostin seuraaminen ja hoitaminen
  • postitukset ja nettitilausten hoitaminen
  • tilaisuuksien järjestämistä, tarjoiltavien hankkimista ja kahvin keittäminen
  • muut avustavat toimistotehtävät

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta kaupallista tai muuta soveltuvaa peruskoulutusta sekä mielellään myös aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä.  Ennen kaikkea olet kuitenkin positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen sekä olet myös tottunut tietokoneen käyttäjä.   Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn avustavien toimistotehtävien parissa, mukavan ja mutkattoman työyhteisön sekä työpaikan hyvien liikenneyhteyksien ääressä Pasilassa Helsingissä.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen                   puh. 030 6090 517, email. sirpa .sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 24.9.2017 mennessä Kaislanet-palveluun. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

 

 .