(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti Lohjalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Hei sinä reipas ja oma-aloitteinen työntekijä! Tule meille töihin!

Etsimme nyt pikaisesti aloittavaa TOIMISTOASSISTENTTIA asiakkaallemme Lohjalle.

Toimistoassistenttina pääset tekemään muun muassa tilausten käsittelyä sekä laskujen tekemistä. Toki työnkuvaasi kuuluu paljon yleisiä juoksevia asioita, kuten sähköpostiin ja puhelimeen vastaamista sekä järjestelmän käyttöä. Matalahierarkisessa yrityksessä kaikki auttavat toisiaan ja voi olla, että pääset myös hands-on -tyylillä auttamaan elintarviketuotteiden pakkaamisessa. Täällä on mahtava tekemisen meininki ja pääset mukaan toteuttamaan laadukkaan kotimaisen elintarviketuottajan toimintaa.

Etsimme ensisijaisesti lomasijaista 18.11.2019-26.11.2019 välille, mutta tämän tuurauspätkän jälkeen toivomme sinun jatkavan osa-aikaisesti. Työ sopii siis erinomaisesti vaikkapa opiskelijalle tai muutoin lisätyötä kaipaavalle. Työajat ovat toimistoaikoina, mutta joustoa löytyy - voit sovittaa työn omaan kalenteriisi sopivaksi.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös soittaa suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Voit myös ola yhteydessä sähköpostitse mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.