(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti, kokoaikainen, LTQ, Helsinki
LTQ-Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haluatko työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa toimistotehtävissä? Omaatko timanttisen asenteen ja olet valmis hoitamaan juoksevia asioita monipuolisesti helpottaen toimiston kiirettä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme toimistoassistentti LTQ Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme LTQ Oy:lle toimistoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllisymään LTQ:lle Studentworkin kautta. 

Toimistoassistentin tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisten ja monipuolisten toimistotehtävien parissa. Tulet avustamaan kollegoitasi muun muassa erilaisten asiakasesitysten, tilauslaskuttamisen, muistioiden ja tarjousten parissa. Pääset osallistumaan ajoittain myös asiakastapaamisiin, jossa pidät muistiota tapaamisissa keskustelluista asioista. Pidät myös huolta, että toimistolla juoksevat asiat toimivat ja autat erilaisten ongelmien kanssa esimerkiksi IT-laitteiden kanssa. Tehtävänkuva on LTQ:lla uusi, joten sinulla on myös mahdollisuus kehittää tehtävää ja omaa toimenkuvaasi!

LTQ-Partners on vuodesta 2004 toiminut puhtauden asiantuntijana. Palvelualueisiimme kuuluvat toimistosiivous ja teollisuussiivous pääkaupunkiseudulla. Työllistämme päivittäin noin 130 työhönsä sitoutunutta ammattilaista, jotka mahdollistavat laajan ja korkeatasoisen toimintakapasiteettimme.

Tavoitteenamme on olla puhtausalan edelläkävijä. Tarjoamme laadukkaita ja asiakkaamme tarpeisiin räätälöityjä palveluja. Hyvinvoiva ja työstään ylpeyttä tunteva henkilöstö on toimintamme lähtökohta.

Osittaisjakautumisen johdosta vuonna 2020 on logistiikka- ja työmaapalvelutoimintomme siirretty uuteen sisaryhtiöömme LTQ-Rakennukseen.

Lue lisää: https://ltq.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Kollegoiden avustaminen heidän tehtävissä
  • Tuotantoa avustavat tehtävät, kuten esityksien, tilauslaskuttamisen, tarjouksien ja muistioiden tekeminen
  • Muut toimiston juoksevia asioita edistävät tehtävät

Odotamme sinulta

  • Positiivista, oma-aloitteista ja reipasta asennetta sekä halua toimia avustavissa tehtävissä
  • Suomen sekä englannin kielen osaamista
  • B-ajokortti on eduksi

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää työtehtäviään
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisessa yrityksessä
  • Työyhteisön, jossa on mahdollisuuksia urapoluille


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.