(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti, kokoaika, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Kiinnostaako sinua itsenäinen työ prosessikuvauksen parissa? Tässä tehtävässä pääset syventymään prosessinkuvaukseen ja tämän dokumentointiin kansainväliseen yritykseen Helsingin keskustaan. Mikäli ja olet jo ehtinyt kerryttää jonkin verran kokemusta eri projekteista ja osaat sujuvasti englantia, saatat olla etsimämme henkikö. Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista toimistoassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Ascensia Diabetes Care Oy:lle.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti prosessikuvauksen parissa. Yleisesti työtehtäviisi kuuluu vastuu sinulle määritellyistä prosessinkuvauksista, missä pääset dokumentoimaan ja viimeistelemään prosessikuvausta. Työsi jälki näkyy muille työntekijöille, joten tekijältä odotetaan tarkkaa työskentelyä ja omatoimista työotetta. Pääset työskentelemään kansainvälisesti prosessimanagerien kanssa, joten odotamme sinulta sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Prosessikuvauksen käsittelyä ja tämän dokumentointia
* Kirjoittamista englanniksi


Tehtävä sopii sinulle joka haluaa arvokasta työkokemusta prosessikuvauksen parissa kansainvälisessä työympäristössä. Asiakasyrityksemme toimii mielenkiintoisella toimialalla ja tarjoaa ratkaisuja, jotka muuttavat positiivisesti ihmisten elämää.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on ammattikorkeakoulu tai yliopisto -tutkinto mielellään tekniikan alalta. Lisäksi vähintään vuoden kokemus toimistotyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti sekä suomeksi, että englanniksi. Mikäli sinulla on teknistä taustaa, olet tarkka ja omaat omatoimisen työotteen olet etsimämme henkilö.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sujuva englannin ja suomen kielen taito
* Ammattikorkeakoulutus tai yliopisto tutkinto
* Kokemusta toimistotyöstä


Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta prosessikaavioiden lukemisesta, tekninen tausta tai olet tehnyt opinnäytetyön englanniksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Kesän aikana

Työmäärä: Kokoaikainen, 37.5h/vko

Kesto: Määräaikainen, 4kk

Paikka: Helsinki, Kamppi

Palkka: Sopimuksen mukaan.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Ascensia Diabetes Care on yritys, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja, jotka muuttavat positiivisesti diabeetikon jokapäiväistä elämää. Yrityksen Ascensia Diabetes Care Finland Oy liikevaihto oli 5,4 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 10 henkilöä. Liikevaihto nousi 96,5 prosenttia.