(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti (kesätyö)
Raumaster Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Oletko sinä osaaja oikeassa paikassa?

Raumaster on juuriltaan raumalainen teknologiakonserni, joka toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä energia-, sellu- ja paperiteollisuudelle ympäri maailman. Olemme oman alamme johtava toimija ja edelläkävijä.

Tärkein vahvuutemme muodostuu yli 300 rautaisesta ammattilaisesta, joiden osaaminen ja työnlaatu takaavat vahvan asiakastyytyväisyyden. Tämä yhdessä jatkuvan kehityksen kanssa on luonut 35 vuoden aikana vankan taloudellisen pohjan. Tasaisesti kasvava liikevaihtomme oli vuonna 2019 yli 150 miljoonaa euroa.

Meillä pääset mukaan projekteihin, joissa saat käyttää ja kehittää omaa osaamistasi. Monet Raumasterilla kesäisin työskennelleet ovat tehneet pitkän työuran konsernin palveluksessa. Ole yksi osaajista oikeassa paikassa – hae meille kesätöihin!

KESÄTYÖNTEKIJÄ ASENNUSOSASTOLLE TOIMISTOASSISTENTIN TEHTÄVIIN

Etsimme asennusosastollemme kesäksi assistenttia, jolla on jo mahdollisesti hieman aiempaa työkokemusta assistentin tehtävistä. Tehtävänäsi on muun muassa erilaisten dokumenttien laatiminen, yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa, matka- ja kokousjärjestelyt sekä tarvittaessa muut toimiston juoksevat asiat.

Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävässä onnistumiselle. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ alkaa 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa asennusosaston päällikkö Vesa Heinilä, puh. 0500 723 870