(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti, kesätyö (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TOIMISTOASSISTENTTIA kesän ajaksi Turkuun! Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen esimerkiksi koulun ohessa.

Tehtävässä olet vastuussa sekä myynti- että ostolaskujen käsittelystä ja niiden tiliöinneistä. Tehtäviisi kuuluu myös muita yleisiä avustavia toimistotöitä. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten tärkeintä meille on innokas asenne ja aito halu oppia! Arvostamme tarkkaa työskentelyotetta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Työskentely tapahtuu arkisin ja työaika 37.5 h/viikko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, maanantaina 13.5.19 klo 10:00-12:00 ja tiistai 14.5.19 klo 10:00-12:00.