(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti (Kesätyö 1kk)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsingin keskustaan pirteää ja asiakaspalveluhenkistä

TOIMISTOASSISTENTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää kesäkuun loppuun saakka. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja huolellinen.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu ja yleiset toimistotehtävät sekä lisäksi muun muassa ostolaskujen skannaus järjestelmään ja kirjeiden postittaminen.

Etsimme henkilöä, jolla on reipas ja innokas asenne työhön. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja erinomainen suomen kielen taito. Tehtävä sopii esimerkiksi tradenomiopiskelijalle.

Lisätiedot ja hakeminen

Hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Toimistoassistentti (Kesätyö 1kk). Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö tulee työllistymään Temp-Teamin kautta vuokratyösuhteeseen. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Temp-Teamin konsultti Jani Nylund, puh. 040 572 4329 tai sähköpostitse jani.nylund@temp-team.fi.