(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020
Eurofins NSC Finland Oy on Eurofins-konsernin tytäryhtiö, joka tuottaa taloushallinnon palvelut Eurofins-konsernin Suomen yhtiöille.
Etsimme Eurofins NCS Finlandille Jyväskylään toimistoassistenttia noin yhdeksän kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka tullaan täyttämään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Työtehtäviisi kuuluu kirjanpidon ja reskontranhoidon avustavat tehtävät, kuten ostolaskujen tiliöinti ja reititys hyväksyntäkierrokselle. Työskentelet osana Financial Accounting tiimiä. 
Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä sekä taloushallinnon tutkinto suoritettuna. Osaat käyttää näppärästi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä ja työssäsi käytät sujuvasti suomen sekä englannin kieltä. Otat vastuun omasta työstäsi ja toimit itsenäisesti osana tiimiä. Työsi sujuu myös kiireessä ja joustat tarpeen mukaan.   
Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja pääset osaksi mukavaa työtiimiä. Perehdytyksen jälkeen sinulla mahdollisuus sovittaessa myös etätöihin.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan aluepäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 22.9. klo 14-16 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 4.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat