(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsimme asiakkaallemme päivittäisten toimintojen tueksi toimistoassistenttia Jyväskylään. Toimitilat sijaitsevat keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta toistaiseksi voimassa olevana ja on luonteeltaan osa-aikainen.

Monipuolinen toimenkuva

Toimistoassistenttina työnkuvasi tulee olemaan hyvin monipuolinen. Toimenkuvaasi kuuluvat yleiset toimistotehtävät, kuten tarjoiluista, toimistotarviketilauksista ja toimiston yleisestä siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen. Hoidat työntekijöiden matkavarauksia ja toimit yhteyshenkilönä kiinteistöpalveluyhtiölle. Pääset vastaamaan myös henkilöstölle suunnattujen tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat ostolaskujen ja tuntikirjausten tarkistaminen.  Toimenkuvasi tulee olemaan hyvin laaja ja toimit työssäsi tukena ja apuna muulle henkilöstölle. Viikoittainen työaikasi sijoittuu noin 20-25 tuntiin ja työvuorot ovat joustavasti sovittavissa.

Toivomme sinulta

Persoonana joukkoomme sopii reipas, ulospäinsuuntautunut, organisointikykyinen ja toimeen tarttuva henkilö. Kokemuksesi vastaavanlaisista monipuolisista toimistotehtävistä tukee hyvin tässä tehtävässä menestymistä. Tunnistat itsesi hakemaksemme henkilöksi, mikäli olet itseohjautuva ja omatoiminen tekijä ja otat mielelläsi vastuuta ja asiat hoitaaksesi vieden niitä päämäärätietoisesti eteenpäin. Ajantasaiset it-taidot auttavat tehtävässä suoriutumisessa.

Tunnistitko itsesi ilmoituksesta? Jätä hakemuksesi meille pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme hakijoita ensimmäisiin haastatteluihin. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi