(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
HMV Arkkitehdit Oy:n suunnittelutehtävät keskittyvät asuinalueiden ja asuinrakennusten suunnitteluun. Hoidamme sujuvasti koko suunnitteluhankkeen hankekehitysvaiheesta valmiiksi asunnoiksi. Kaavoitusvaihe on yhteistyötä eri kuntien kanssa. Rakennussuunnittelu tehdään tilaajan toivoman huoneistojakauman mukaisesti ja aikataulussa. Kaikki asuntopohjat ovat toimivia; helposti myytäviä tai vuokrattavia asuntoja. Rakentamisen vaihe on tiivistä yhteistyötä työmaaorganisaation kanssa. Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksemme Arkkitehtitoimisto HMV Oy:n kanssa toimeen tarttuvaa, reipasta ja positiivista toimistoassistenttia Helsinkiin. Toimisto muuttaa Etu-Töölöön uusiin toimitiloihin lokakuun lopulla. Työ on joustavaa osa-aikaista arkityötä (sopimus 22,5h/vko), ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuus kestää 12 kuukautta. Määräaikaisuuden päättyessä jatko yrityksessä on mahdollista tilanteen mukaan.

Tehtävän kuvaus 

Tehtävässä vastaat pääsääntöisesti puhelinvaihteen hoitamisesta sekä taloushallinnon avustavista tehtävistä, kuten laskutuksesta ja yhteydenpidosta kirjanpitäjään. Pääset myös mukaan uusien järjestelmien valintaprosesseihin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu pieniä yleisiä toimistonhoitoon liittyviä töitä, kuten lounas- ja matkakorttien hallinnointia, hankintojen kilpailuttamista ja tilaamista, matka- ja hotellivarauksien tekoa, järjestelmien hallinnointia, kotisivujen ylläpitoa sekä toimiston yleisestä järjestyksestä huolehtimista.

Toivomme sinulta

Aikaisempi kokemus vastaavista laskutuksen ja toimiston yleisistä tehtävistä on sinulle eduksi. Monen sivun ansioluettelon sijaan etsinnässämme on kuitenkin nyt henkilö, joka pystyy ottamaan vastaan erilaisia arjen toimistotehtäviä vastaan hyvällä ja reippaalla asenteella, ja joka on työskentelyotteeltaan oma-aloitteinen sekä oppimishaluinen. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen, jonka jälkeen pääset hoitamaan tehtäviä itsenäisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen perusosaamista. Hyvät tietotekniset valmiudet ovat eduksi tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle

Arkkitehtitoimisto HMV Oy:n uudessa viihtyisässä Töölön toimistossa sinua odottaa 13 hengen tiimi ja mukavat työkaverit. Työpaikalla on matala hierarkia sekä avoin ja rento työilmapiiri. Sinulle tarjotaan vastuuta hoitaa monipuolisia työtehtäviä, ja vastineeksi saat vapautta hoitaa työt itsenäisesti etsien parhaita käytäntöjä ja toimintatapoja työnkuvassasi.    Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.   Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 20.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.