(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti, Erillisverkot, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Espooseen toimistoassistenttia vuoden 2020 loppuun saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toimistoassistentti avustaa konsernin toimitusjohtajaa ja johtoryhmän jäseniä erilaisissa käytännön tehtävissä ja suurien hankkeiden järjestelyissä. Työpäiväsi koostuu vaihtelevasti mm. seuraavista tehtävistä kalentereiden hallinta ja koordinointi, kokoustilojen varaukset, tilaisuuksien järjestäminen, matkavaraukset, vieraiden vastaanotto ja muut yleiset toimistohallinnolliset tehtävät.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäisyyttä, organisointitaitoja, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoa, täsmällisyyttä, järjestelmällisyyttä ja sosiaalisia taitoja. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja uusiin asioihin rohkea suhtautuminen. Perustoimisto-ohjelmistot pitää hallita sujuvasti. Kielitaitona vaatimuksena englannin ja ruotsin kielen taito.

Meillä saat tehdä monipuolisia ja haastavia tehtäviä, saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön loistosijainnissa Espoossa lähellä Aalto-yliopiston metroasemaa.
Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi .

Erillisverkot-konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.


Edellytämme sinulta

- kokemusta assistentin tehtävistä
- asiakaspalvelutaitoja ja hyvää IT-osaamista
- oma-aloitteisuutta, reippautta ja rohkeutta tehdä erilaisia työtehtäviä
- sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen hallintaa
- mahdollisuutta sitoutua ainakin vuoden 2020 loppuun asti


Tarjoamme sinulle

- monipuoliset työtehtävät
- nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön
- työpaikan loistavalla sijainnilla Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta ja liitä mukaan myös CV:si. Käymme hakemuksia läpi jo haluaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

avainsanat toimistoassistentti erillisverkot määräaikainen työ


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi