(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti Baronan aulaan
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haluatko osaksi työyhteisöä, jossa tekemiselläsi on suuri rooli ja merkitys? Tulevatko palveluasenne ja huolenpito asiakkaista ja työntekijöistä sinulta luonnostaan? Jos vastaat KYLLÄ, voit hyvinkin olla hakemamme henkilö, joten laita hakemus heti!

Etsimme toimistoassistenttia osaksi Tampereen dynaamista työporukkaa ja vastaamaan aulan monipuolisista tehtävistä. Toimistomme on auki arkisin klo 8-16. Meillä toimistoassistentin työ ei tarkoita kahvin keittelyä vaan mahdollisuutta tutustua kasvavaan henkilöstöpalvelualan yritykseen ja saada vastuuta oman osaamisen mukaan.

Aulassamme vierailee niin yritysasiakkaita, toimihenkilöitä kuin työnhakijoita ja -tekijöitä. Toimistoassistentin tehtävänä on toivottaa vieraat tervetulleeksi jo pelkällä positiivisella olemuksellaan ja ottaa vieraan asia heti hoidettavakseen. Sinulla on hymy herkässä ja pidät erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Assistenttimme tehtäviin kuuluvat myös konsulttiemme työtä helpottavat rekrytointiprosessiin ja työsuhteen elinkaareen liittyvät avustavat tehtävät. Toimit tavoitteiden saavuttamisen kannalta tärkeänä osana tiimiä. Työ edellyttää tarkkaa ja systemaattista luonnetta sekä valmiutta ottaa herruus niin hr-järjestelmistämme kuin toimiston puhelimestakin.

Koska työssäsi kohtaat ihmisiä eri kansalaisuuksista, suomen kielen osaamisen lisäksi vaatimuksena on sujuva englanninkielen osaaminen. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Arvostamme energistä, aikaansaavaa ja oma-aloitteista otetta työhön.

Odotamme sinulla olevan mielellään vastaavaa tai sovellettavissa olevaa työkokemusta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät monipuolisista työtehtävistä.

Tule innostumaan yhdessä tekemisestä, ainutlaatuisesta työkulttuurista ja HR-alan monimuotoisuudesta. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä on määräaikainen, sillä odotamme kovasti kahden toimistomme yhdistämistä ensi keväänä. Mutta koskaanhan ei tiedä, mikä tilanne keväällä on.