(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti, Asianajotoimisto Hedman Partners
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Haemme asiakkaallemme Hedman Partnersille positiivista ja aikaan saavaa toimistoassistenttia. Jos haluat työskennellä kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa ja monipuolisten työtehtävien parissa, tämä on sinun paikkasi! Osa-aikaisuutensa takia paikka sopii hyvin myös loppuvaiheen opiskelijoille tai vastavalmistuneelle. Laita hakemuksesi jo tänään, sillä käymme hakijat läpi hakujärjestyksessä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset tekemään erilaisia toimiston työtehtäviä todella monipuolisesti yhdessä Office managerin kanssa. Omalle vastuullesi kuuluu laskutuksen hoitaminen, minkä johdosta työtunteja on yleensä tarjolla enemmän kuun alussa. Muihin tehtäviisi kuuluu paljon juoksevia asioista niin kokousjärjestelyistä maistraatissa käynteihin ja asianajajien avustamiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä 12kk osa-aikaisesti ja tämän jälkeen siirtyä kokoaikaiseksi työntekijäksi suoraan Hedman Partnersille!

Tarjoamme


* Rennon ja mukavan työporukan
* Laajasti erilaisia työtehtäviä
* Mahdollisuuden kokoaikaiseen työsuhteeseen
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.

TYÖNKUVA

* Laskutuksen hoitaminen
* Asiakaspalvelu toimistolla puhelimitse
* Asioiden hoitaminen esimerkiksi, postin, maistraatin tai kaupparekisterin kanssa
* Tapaamis- ja kokousjärjestelyjen hoitaminen toimistolla
* Muuta avustavat toimistotehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kaupallisen alan koulutus (esim. tradenomi) tai olet juuri valmistumassa
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät taidot Microsoft Office -ohjelmista
* Aikaisempaa työkokemusta, mielellään vastaavista tehtävistä


Työntekijänä olet:
* Positiivinen ja aikaansaava työntekijä
* Asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja
* Tarkka ja huolellinen

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: 2-3 päivää viikossa
* Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: 00530 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Asianajotoimisto Hedman Partnersin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hedman Partners{target="_blank"} on liikejuridiikkaan erikoistunut vuonna 1975 perustettu asianajotoimisto, jossa ymmärretään, että juridiikka ei ole yrittäjälle maailman keskipiste. Meille tärkeintä on auttaa yritystänne kehittymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Juridinen osaamisemme on huipputasoa, mutta usein onnistumiseen tarvitaan laajempaa ymmärrystä bisneksestä - ja sitä meiltä löytyy.