(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti, Arkkitehtipalvelu Oy
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Arkkitehtipalvelu Oy on yksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista. Työllistämme jo lähes 120 osaajaa Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa ja Tampereella. Vuonna 2021 avaamme toimiston myös Ouluun. Suunnittelemme vuodessa yli 5000 kerrostalokotia ja monipuolisesti kouluja, päiväkoteja, liiketiloja sekä peruskorjaus – ja hankesuunnittelukohteita.
http://www.arkkitehtipalvelu.fi/

Haemme nyt TOIMISTOASSISTENTTIA

osaksi hallintotiimiämme. Työpiste tulee sijaitsemaan Jyväskylässä. Toimistoassistenttina hoidat toimiston sekä projektin- ja taloushallinnon monipuolisia tehtäviä. Teet tiivistä yhteistyötä muun hallinnon ja muiden toimipisteiden toimistopäälliköiden ja tiiminvetäjien kanssa. Olet henkilöstömme käytettävissä arjen juoksevissa asioissa ja hoidat asiakaspalvelua sekä puhelimitse että sähköpostitse. Vuorovaikutustaidot, täsmällisyys sekä oma-aloitteisuus ovat etsimämme henkilön ominaispiirteitä. Pystyt pitämään monta rautaa tulessa samanaikaisesti ja nautit ryhmätyöstä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista toimistotehtävistä sekä motivoituneen, positiivisen ja itsenäisen asenteen työhön.

ARVOSTAMME:

  • Hyviä tietoteknisiä taitoja - MS Office
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Halua ja kykyä oppia uutta
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Talous- ja henkilöstöhallinnon sovelluksien ja prosessien tuntemusta
  • ”Can do” –asennetta

MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä, hyvät työskentelyolosuhteet ja toimivat työvälineet.
Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mm. lounas- ja liikuntaetuja, maksuttoman aamiaisen, polkupyöräedun sekä monipuolista työhyvinvointitoimintaa. Arkkitehtipalvelu Oy on vakaa ja luotettava työpaikka, jossa noudatetaan alan työehtosopimusta. Panostamme suunnitelmallisesti yrityksen ja henkilöstön laadukkaaseen johtamiseen, koska meistä se on osa työhyvinvointia.

Jos työtehtävä ja työyhteisömme kiinnostaa sinua, tutustu ihmeessä meihin lisää!

Tutustu tiimimme kokemuksiin: https://www.arkkitehtipalvelu.fi/rekry/tyontekijakokemukset-/
Seuraile minkä parissa työskentelemme: https://fi-fi.facebook.com/arkkitehtipalvelu/
Inspiroidu ja ilahdu: https://www.instagram.com/arkkitehtipalvelu/

Lisätietoja antaa rekrytointia hoitavan Go On Jyväskylän HR-päällikkö Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi ja Arkkitehtipalvelu Oy:n hallintopäällikkö Mervi Seppänen, 044 786 6908, mervi.seppanen@arkkitehtipalvelu.fi.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/18992703 kautta 24.1.2020 mennessä.