(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti, Arkkitehtipalvelu Oy
Arkkitehtipalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Arkkitehtipalvelu on kasvava, nuorekas ja innovatiivinen jo lähes 80 ammattilaista työllistävä arkkitehtitoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa.

Haemme nyt toimistoassistenttia osaksi hallintotiimiämme. Työpiste tulee sijaitsemaan Jyväskylässä. Toimistoassistenttina hoidat toimiston sekä taloushallinnon monipuolisia tehtäviä osana hallintotiimiämme. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista toimistotehtävistä sekä motivoituneen, positiivisen ja itsenäisen asenteen työhön.

ARVOSTAMME:
• Hyviä tietoteknisiä taitoja - MS Office
• Tarkkuutta ja huolellisuutta
• Halua ja kykyä oppia uutta
• Soveltuvaa koulutusta
• Talous- ja henkilöstöhallinnon sovelluksien ja prosessien tuntemusta
• ”Can do” –asennetta

MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?
Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaetuja, maksuttoman aamiaisen, polkupyöräedun sekä monipuolista työhyvinvointitoimintaa. Järjestämme myös opintomatkoja ja koulutamme henkilöstöämme.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työskentelyolosuhteet ja toimivat, nykyaikaiset työvälineet. Käyttämiemme järjestelmien ylläpidosta vastaa alan asiantuntijayritys.

Arkkitehtipalvelu Oy on vakaa ja luotettava työpaikka, jossa noudatetaan alan työehtosopimusta. Panostamme suunnitelmallisesti yrityksen ja henkilöstön laadukkaaseen johtamiseen, koska meistä se on osa työhyvinvointia. Olemme avoimia erilaisille työsuhdemalleille työntekijän elämäntilanteen mukaan.

ODOTAMME HAKEMUSTASI!

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.11.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitava Go Onin HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.