(Poistunut julkaisusta)

Toimistoapulainen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Hei sinä näpsäkkä kesätyönhakija! Ammattilaistiimimme hakee kesätöihin asiakaspalveluasenteen omaavaa 

TOIMISTOAPULAISTA

Työskentelet ympäristöpalvelujen tuotannon tukena vastaten erilaisista hallinnollisista tehtävistä mm. laskutusmateriaalin tuottamisesta ja kalustohallinnan ylläpidosta. Työpöytäsi sijaitsee toimipaikassamme Vantaalla. Työ alkaa toukokuun alusta ja hommia riittää aina elokuun loppuun saakka. Työaikasi on 37,5/h viikossa.
Olet näppärä eri järjestelmien kanssa ja sinulla on erinomainen taito pitää asiat järjestyksessä. Office-ohjelmien sekä Ecom- ja Enwis järjestelmien tunteminen on iso plussa. Lisäksi olet taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa rukkasiasi putoamaan. Pystyt kiireessä ja huiskeessakin työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti iloisella asiakaspalveluasenteella.

Tunnistitko itsesi? Älä siis enää emmi vaan laita hakemuksesi tulemaan samantien. Hakuaika päättyy 31.3.mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja