(Poistunut julkaisusta)

Toimistoapulainen K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Kaksi määräaikaista toimistoapulaista K-ryhmään


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa kahta toimistoapulaista auttamaan Pitäjänmäen työterveysaseman muutossa Kampukselle.


Haemme työntekijöitä avustamaan määräajaksi Pitäjänmäen työterveysaseman muutossa K-Kampukselle ja Pitäjänmäen työterveysaseman tyhjennykseen vuokrasopimuksen päättyessä.


Tilapäisen työvoiman tarpeen arvioidaan kestävän 15.5.2019- 30.6.2019.


Tehtävässäsi toimit osaavan työterveystiimin apuna, opit uutta ja voit antaa oman panoksesi jotta työterveyshuolto voi palvella asiakkaita saumattomasti ja muutto saadaan onnistumaan hyvin.


Odotamme sinulta toimistoapulaisena:
- valmiutta laittaa itsesi peliin
- toimia työterveyden moniammatillisen tiimin apuna muuttoon ja järjestelyyn liittyvissä tehtävissä
- oma-aloitteellisuutta ja reipasta työotetta
- vastuullisuutta luottamuksellisten materiaalien käsittelyssä


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme sinulle toimistoapulaisena:
- ainutlaatuisen kokemuksen terveysaseman muuton hoitamisessa
- mukavat työkaverit
- K-Kampuksen työterveysasemalla työskentelyä jo ennen aseman aukeamista
- oppimista terveydenhuollon vastuullisesta toiminnasta


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Larkio , puh 050 3489536


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.