(Poistunut julkaisusta)

Toimisto-/tuotantotyöntekijä - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Keypoint Oy on Jyväskylässä toimiva suomalainen laserteknologiayritys, joka valmistaa kestäviä lasertuotteita ja räätälöityjä laserratkaisuja teollisuuden toimialoille, sekä laserterapiatuotteita kuluttajille. Keypoint Oy on perheyritys, jolla on kohta 30-vuotinen historia optoelektroniikan alalta. Kehitämme asiakkaidemme kanssa ratkaisuja, jotka tekevät työstä tarkempaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Monenlaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin kustomoidut laserratkaisut syntyvät asiantuntemuksella, laatua ja joustavaa asiakaspalvelu arvostaen.
Etsimme nyt Keypointille toimisto-/ tuotantotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin Jyväskylään. Aloitus tehtävässä tapahtuu sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta kuuden kuukauden määräajaksi, jatko on mahdollinen. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Ylistönmäellä. 

Monipuoliset työtehtävät

Toimenkuvaasi toimisto-/ tuotantotyöntekijänä kuuluvat toimiston yleisistä rutiineista huolehtiminen, kuten laskutuksesta ja tarjousten tekemisestä vastaaminen. Tehtäviisi kuuluu myös jonkin verran talouden lukujen raportointia. Pääset myös osallistumaan markkinoinnin tehtäviin, kuten markkinointimateriaalin suunnitteluun sekä some-kanavien käyttöönottoon ja hallinnointiin.
Toimistotehtävien hallinnan lisäksi toivomme hakijalta motivaatiota ja kyvykkyyttä työskennellä myös tuotannon tehtävissä, joita ovat muun muassa tuotteiden valmistus-, pakkaus- ja lähetystehtävät. 

Toivomme sinulta

Odotamme sinulta ennen kaikkea halua oppia uutta sekä korkeaa motivaatiota työskennellä tarjoamissamme monipuolisissa tehtävissä. Toimistotehtävien hoidossa edesauttaa aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, kuten laskutuksesta ja tarjousten tekemisestä. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytyyliä sekä kykyä vastata työtehtävistä itseohjautuvasti. Tehtävässä tarvitset myös englannin kielen taitoa (pääasiassa kirjallisesti). 

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen tehtävän, kannustavan yhteishengen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan yhteyspäällikkö Mirva Kemiläinen, puh. 050 342 7760/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 15.1. klo 14-16, 17.1. klo 10:30-12 ja 21.1. klo 12-14.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi