(Poistunut julkaisusta)

Toimisto-/tuotantoesimies - Eura
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Haaviston Siitoskanala hautoo, kasvattaa ja markkinoi H&N Internationalin Nick Chick- ja Brown Nick-kanoja. Perheyritys tuo maahan vanhempaispolven untuvikot, joiden jälkeläiset kasvatetaan ja toimitetaan asiakkaiden munituskanaloihin. Haaviston Siitoskanalalla on pitkä kokemus alalta, sillä toiminta on alkanut jo vuonna 1906. Kotimaan markkinoiden lisäksi yritys on aktiivinen myös vientimarkkinoilla. Haemme asiakkaallemme Haaviston Siitoskanalalle toimisto-/tuotantoesimiestä Euran Paneliaan. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.  Tehtäviisi kuuluu: 
  • tuotannon työnjohdollisia tehtäviä ja valvontaa
  • kanojen myyntiin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä kuljetusjärjestelyineen
  • tuotantoneuvontaa
  • yhteydenpitoa eri sidosryhmiin (viranomaiset, asiakkaat, tuottajat)
  • vientiin liittyviä tehtäviä
  • reskontran hoitoa
  • lupa- ja investointihakemusten hoitamista
Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta maatalousalalta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. agrologi). Olet myynti- ja markkinointihenkinen, nautit asiakaskontakteista ja sinulla on halua kehittyä tehtävässäsi sekä nautit monipuolisesta työnkuvasta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huumorintajua sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Osoitat rehtiä ja toimeen tarttuvaa työskentelyasennetta ja otat mielelläsi vastuuta myynnin ja muiden toimintojen kehittämisestä. Tehtävä vaatii jonkin verran matkustamista, joten sinulla on hyvä olla B-ajokortti. 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän pitkän historian omaavassa perheyrityksessä. Koska tehtävä on yrityksessä uusi, pääset kehittämään toimenkuvaasi ja ideoimaan uutta!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15.
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi