(Poistunut julkaisusta)

Toimisto-/porrassiivooja (Tampereen keskusta)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt aktiivista ja omatoimista

TOIMISTO-/PORRASSIIVOOJAA.


Työ pitää sisällään toimistojen, rappukäytävien ja yleisten tilojen puhtaanapitoa. Töitä on viitenä päivänä viikossa (ma-pe) n. 15 h/vk ja työt aloitetaan aamuisin klo 6. Siivottavat kohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Etsimämme henkilö on luotettava ja itsenäisestä työstä kiinnostunut tekijä, jolta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä. 

Asiakkaamme hakee ensisijaisesti pitkäaikaista työntekijää. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta tässä on hyvälle tekijälle erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi! Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.  

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=380 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.