Toimisto-/porrassiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2021

Etsimme nyt siivousalan asiakkaallemme aktiivista ja omatoimista

TOIMISTO-/PORRASSIIVOOJAA

Tampereelle!


Työ pitää sisällään toimistojen, yleisten tilojen ja porraskäytävien puhtaanapitoa. Töitä tehdään yleensä arkiaamuisin/-päivisin ja töitä on tarjolla tilanteesta riippuen jopa lähes kokoaikaisesti.

Etsimämme henkilö on luotettava ja itsenäiseen työhön kykenevä tekijä, jolta löytyy halua sitoutua siivoustyöhön pitkällä aikavälillä. Arvostamme erityisesti aikaisempaa siivouskokemusta sekä asiakaspalveluhenkistä ja reipasta asennetta! Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä soveltuvuutta fyysisesti raskaaseen työhön. 

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta tässä on erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi!

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Kerro hakemuksessasi kuinka paljon pystyisit työskentelemään, milloin pystyisit aloittamaan työt ja onko sinulla oma auto käytössä.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1055

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535929
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Pösö (tiia.poso (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa