Toimisto-/porrassiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Etsimme nyt siivousalan asiakkaallemme aktiivista ja omatoimista

TOIMISTO-/PORRASSIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle!


Työ pitää sisällään toimistojen, yleisten tilojen ja porraskäytävien puhtaanapitoa. Töitä tehdään arkiaamuisin/-päivisin klo 6 alkaen, töitä on tarjolla lähes kokoaikaisesti. Siivottavat kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan keskustan tuntumassa, joten oma auto ei ole työn hoitamisen kannalta välttämätön.

Etsimämme henkilö on luotettava ja itsenäiseseen työhön kykenevä tekijä, jolta löytyy halua sitoutua siivoustyöhön pitkällä aikavälillä. Arvostamme erityisesti aikaisempaa siivouskokemusta sekä asiakaspalveluhenkistä ja reipasta asennetta! Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä soveltuvuutta fyysisesti raskaaseen työhön.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta tässä on erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi!

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=684

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411180
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Riia Viljanen (riia.viljanen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa