(Poistunut julkaisusta)

Toimisto- / Myymäläsiistijä Kiteelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Oletko puhdistusalan ammattilainen ja etsit töitä? Oletko sinä etsimämme siivooja?

Nyt olisi tarjolla töitä innostuneelle ja reippaalle SIIVOOJALLE Kiteelle.Siivoojana vastaat ja huolehdit pääsääntöisesti toimistojen ja myymälöiden yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus myymälä- ja toimistosiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Lisäksi edellytämme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme  kokopäiväistä kesätyötä mukavassa asiakasyrityksessämme. Hyvälle työntekijälle töitä löytyy mahdollisesti pidempääkin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi