(Poistunut julkaisusta)

Toimisto-/kotisiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme aktiivista ja omatoimista

TOIMISTO-/KOTISIIVOOJAA

liikkuvaan työhön Tampereen alueelle. 


Työnkuva pitää sisällään toimistotilojen puhtaanapitoa ja kotisiivousta. Siivottavat kohteet sijaitsevat Tampereen alueella, ja kohteiden välillä kuljetaan asiakkaan autolla. 

Millaista henkilöä etsimme? Ennen kaikkea etsimme luotettavaa ja itsenäiseen työhön kykenevää tekijää, jolta löytyy myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisempi siivouskokemus on toivottavaa. Työ edellyttää lisäksi suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä ja soveltuvuutta fyysisesti raskaaseen työhön.

Töitä tehdään arkipäivisin, ja tunteja on tarjolla n. 20-25 h/vk. Kohteista riippuen töitä tehdään 4-5 päivänä viikossa. Tässä on hyvä mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaisesti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=586

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.