(Poistunut julkaisusta)

Toimisto- ja viestintäassistentti, Lujabetoni Oy, Siilinjärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Haemme asiakkaallemme Lujabetoni Oy:lle Siilinjärven pääkonttorille vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen

Viestintä- ja toimistoassistenttia

Työsopimus solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille.

Tulet vastaamaan henkilöstön matka- ja majoitusvarauksista sekä kalenterivarauksista, erilaisten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksien tilavarauksista ja käytännön järjestelyistä. Toimit myös erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä ja otat pääkonttorillemme saapuvat vieraat vastaan.

Viestintään liittyvissä tehtävissäsi ideoit, kirjoitat ja osallistut sisäisten uutisten, tiedotteiden ja muun sisällön tuottamiseen. Osaamisesi karttuessa työtehtäviisi voi kuulua myös erilaisia taloushallinnon ja asiakasviestinnän tehtäviä.

Pääset seuraamaan aitiopaikalta kasvua ja kehittymistä kansainvälisessä konsernissa. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kiinnostavaan ja laajaan työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Tulet toimimaan osana Lujabetonin kahdeksan hengen taloustiimiä. Kokeneemmat kollegasi auttavat ja opastavat sinua tehtävissäsi. Toimit tiiviissä yhteistyössä ympäri Suomea sijaitsevien tehtaidemme henkilöstön sekä eri sidosryhmiemme kanssa.

Olet hakemamme henkilö mikäli tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet tottunut hoitamaan rutiinipitoisia töitä, mutta sopeudut myös nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Et hätkähdä, kun välillä on monta palloa yhtä aikaa ilmassa. Ennen kaikkea toivomme sinun olevan aktiivinen tiimipelaaja, joka haluaa kehittyä kasvavan organisaation mukana.


Edellytämme sinulta

Oma-aloitteista ja ennakoivaa työotetta
Hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä
Täsmällisyyttä ja positiivista asennetta.
Erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
Kykyä hoitaa asioita myös englanniksi


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kiinnostavaan ja laajaan työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana, joten toimi nopeasti! Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lujabetoni Oy:n talousjohtaja Jukka Vehviläinen puh 044 585 2070 keskiviikkona 9.10. klo.11.00-16.00. Muina aikoina voit olla yhteysessä Team Leader Annika Kuivalainen, 020 7206 339


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Team Leader, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi