(Poistunut julkaisusta)

Toimisto- ja myyntiassistentti
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018
Haemme asiakkaallemme Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Oy:lle ammattitaitoista

TOIMISTO- JA MYYNTIASSISTENTTIA (1 -2 hlö) vakituiseen työsuhteeseen

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palvellut asiakkaitaan 35 vuoden ajan ollen mukana ihmisen elämänkaaren aikana iloissa ja suruissa.Tehtäviisi kuuluvat myynti- ja asiakaspalvelutehtävät liikkeissä (Porvoo ja Sipoo). Työaika ma - pe klo 9 - 16, työ edellyttää valmiutta työskennellä lauantaisin klo: 9 - 14. Huolehdit myös liikkeiden yleisilmeestä ammattilaisen ottein. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa. Kukkien sidontataito ja taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi. Asenteesi on ahkera ja oma-aloitteinen.

Olet itsenäinen tekijä ja sinulta löytyy luja asiakaspalveluosaaminen joka näkyy asiakkaiden herkkienkin elämäntilanteiden ammattimaisena hoitamisena. Olet joustava, luotettava ja korrekti. Sinulta luonnistuu yhteistyö erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja löydät sujuvasti ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työtä on mahdollisuus tehdä osa- tai kokoaikaisena ja työn aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä.


Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, kuitenkin 14.10.2018 mennessä, oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi