(Poistunut julkaisusta)

Toimisto- ja laboratoriosiivooja Otaniemeen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen.Tule meidän remmiin mukaan!  

 

Kaipaatko itsenäistä työtä, joka pitää sinut kunnossa? Me L&T: läiset pidämme huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Tule kanssamme tekemään hyvää! Haemme 

 

OSA-AIKAISTA TOIMISTOSIIVOOJAA OTANIEMEEN

 

Tässä tehtävässä huolehdit asiakkaamme toimisto- ja laboratoriotilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella, jämptisti ja luotettavasti. Työkohteesi on sellainen, jossa ehdottomasti pääset näkemään työsi tuloksen ja kehittymään alan parhaaksi. Työajat ovat ma-pe klo. 6.14, eli kyseessä on kokoaikainen työ. Tehtävän palkkaus on keskivertosiivoojan palkkaa korkeampi, Kipa TES: PL 3 mukainen, eli 11,20€/h.

 

Mitä tehtäviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Sinulle ei ole tärkeää se mitä teet; vaan se miten sen teet ja millaisella panoksella. Kiertotalouden lähettinä pidät hyvää huolta asiakkaan toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä, sekä mahdollisesti jätteiden lajittelusta. Aikaisempi siivouskokemusta tai koulutustaustaa tulisi löytyä jo taskusta, sillä sivoat myös puhdastiloja, jotka vaativat jo osaamista. Eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen ja motivaatiota tehdä siivoustyötä. Jotta pystyt kohtaamaan päivittäisiä asiakkaitam tulisi sinulla olla jonkun tason suomen kielen taito. Muista kielistä on toki etua työssä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden 

- päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivouksen organisaatio.

- esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea MAHDOLLISUUKSIA uraelämässä! 

 

Mikä haluat osaksi kiertotaloutta, hae paikkaa pian!

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja palkkaamme sopivan tyypin heti! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.