(Poistunut julkaisusta)

TOIMISTO- JA JÄSENSIHTEERI vakituiseen työtehtävään
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018
Asiakkaamme on tunnettu kansainvälinen järjestö. Heidän toimistosihteeri on jäämässä pois yli 40 -vuotisen uran jälkeen ja etsimmekin heille nyt uutta

TOIMISTO- ja JÄSENSIHTEERIÄ vakituiseen työtehtävään.

Toimenkuva on monipuolinen ja siihen kuuluu mm. toimisto-, kokous-, asiakas- ja jäsenpalvelu sekä tiedottaminen. Edellä mainitut tehtäväalueet sisältävät jäsenrekisteriin liittyviä ylläpitotehtäviä, postitusta, laskutusta, arkistointia, kokousten ja tilaisuuksien järjestämistä sekä erilaisia viestinnällisiä tehtäviä.

Itsenäisessä tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT -taitoja (MS Office ja MS Access) ja kykyä omaksua nopeasti uusiakin ohjelmistoja. Tehtävässä ollaan paljon tekemisissä ihmisten kanssa, joten arvostamme iloista ja reipasta otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toimeksiantajamme tarjoaa viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot. Työympäristössä osaamistasi arvostetaan ja ympärilläsi on tiivis ja avoin yhteisö.

Työtehtävä on vakituinen ja etsimmekin henkilöä, joka haluaa sitoutua tehtävään. Pienessä työyhteisössä on perinteisesti pitkiä työsuhteita. Tehtävään tarjotaan perehdytys edeltäjän toimesta. Tarkempi aloituspäivä on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.temp-team.fi - löydä töitä - Toimisto- ja jäsensihteeri vakituiseen työtehtävään. Jätäthän hakemuksen viimeistään 14.11.2018. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella asiaa hoitavalta konsultilta mika.stenman@tempteam.fitai www.linkedin.com/in/stenmanmika. Puhelimitse (0400 174 485) olen parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 14:00 - 16:00.