(Poistunut julkaisusta)

Toimisto-/aulasihteeri
Poolia Suomi Oy / Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Accountor

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja, joka palvelee yli 100 000 asiakasyritystään yli 2300 asiantuntijan voimin seitsemässä eri maassa. Suomessa Accountorilla on yli tuhat talousalan osaajaa ja liki 30 erikokoista toimistoa ympäri maan – Accountor toimii paikallisesti siellä, missä asiakkaatkin.

Esittely

Haemme nyt Accountorille asiakaspalveluhenkistä

TOIMISTO-/AULASIHTEERIÄ

kesätöihin Helsingin kantakaupunkiin. Työ alkaa 16.7. ja kestää neljä viikkoa (vkot 29-32).

Työtehtävät

Päätyöhösi kuuluvat vieraiden vastaanotto, puhelinvaihde, kokousjärjestelyt ja neuvottelutilojen koordinointi sekä luonnollisesti kokoustiloista huolehtiminen. Aulassa on lisäksesi toinen toimistosihteeri. Tässä toimipisteessä työskentelee lähes 200 asiantuntijaa.

Vastuullesi kuuluvat myös sisäinen asiakaspalvelu kuten postin käsittely, työajan seurannan raportointi sekä muut toimistotehtävät.

Edellytykset

Toivomme sinulta jo jonkun verran kokemusta vastaavanlaisista toimisto- ja (aula)asiakaspalvelutehtävistä. Asiakkaallemme on käytössään DNA mobiili puhelinvaihde sekä Flexim-työajanseuranta, toivomme näistä tai vastaavista kokemusta. Lisäksi toivomme, että kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Persoonana olet toimeen tarttuva, yhteistyökykyinen sekä ystävällinen asiakaspalvelija.

Edut

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työympäristön ja mukavan tiimin sekä kantakaupungissa sijaitsevat toimitilat. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi toimiston asiakaspalvelijana ja sihteerinä.

Lisätiedot

Hae tehtävää jo tänään, sillä täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löytyessä!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".