(Poistunut julkaisusta)

TOIMISTO-/ASIAKASPALVELUASSISTENTTI, Suomen Kiinteistöliitto ry
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Kiinteistöliitto on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntija ja alan johtava vaikuttaja. Kiinteistöliittoon kuuluu asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, asuinvuokratalojen omistajia sekä vuokranantajia. Kiinteistöliitolla työskentelevät kiinteistölainsäädännön, talous- ja veroasioiden sekä kiinteistönpidon ammattilaiset välittävät alansa tuoreimman tiedon jäsentaloyhtiöiden hyödyksi esimerkiksi koulutustilaisuuksissa eri puolilla maata sekä puhelinneuvonnassa. Lisätietoja www.kiinteistoliitto.fi

Haemme asiakkaallemme Suomen Kiinteistöliitto ry:lle reipasta

TOIMISTO-/ASIAKASPALVELUASSISTENTTIA

vakituiseen ja osa-aikaiseen tehtävään. Työ sijoittuu arkisin klo 8.45-15.15 välille ja viikoittainen työaika on 30-37,5 tuntia. Hakijan taustasta ja kokemuksesta riippuen työsuhde voi olla myös täysipäiväinen. Työsuhteen alussa työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan Kiinteistöliitolle.

Keskeiset työtehtäväsi

Toimisto-/asiakaspalveluassistentti vastaa ensisijaisesta kontaktista asiakkaaseen puhelinneuvonnassa. Sinun ei tarvitse osata monimutkaista lainsäädäntöä ja talousasioita vaan tehtävänäsi on ohjata asiakkailta tulevat palvelupyynnöt oikealle asiantuntijalle. Puhelinneuvontaan voivat soittaa jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenet, isännöitsijät sekä tilin- ja toiminnantarkastajat, jotka kaipaavat tukea asioiden hoitamisessa. Asiakaspalvelun lisäksi assistentin rooliin kuuluvat aulapalvelutehtävät, kuten vieraiden vastaanotto sekä postin vastaanotto. Assistentin rooliin voidaan lisätä hakijan taustan ja kehittymisen myötä myös muita back office -tehtäviä, jolloin työaika muodostuu täysipäiväiseksi.

Toivomme sinulta loistavan asenteen lisäksi aitoa kiinnostusta asiakaspalvelua kohtaan. Roolissa menestymisen edellytyksenä ovat sosiaaliset taidot ja rohkeus tarttua erilaisiin tehtäviin vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Tässä tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen osaamista ja tyydyttävää englannin sekä ruotsin kielen osaamista. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Päivittäinen puhelintyö on miellyttävää, koska asiakkaat ovat todella tyytyväisiä palveluun ja kysyvätkin enimmäkseen apua sen sijaan, että reklamoisivat erilaisista virheistä. Kiinteistöliitolla on lisäksi nuorekas ja virkeä työyhteisö, jossa nauretaan paljon ja kohdellaan kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 15.3. mennessä rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Tulemme etenemään rekrytoinnissa pikaisella aikataululla vko 10 aikana ja haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Henri Repo (henri.repo@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.