Toimipistevastaava, Sixt, Kittilä
Sixt / Veho Rent Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Rekrytoimme Sixt Kittilän toimipisteisiin toimipistevastaavaa toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Etsimme asiakkaallemme autovuokraamoalasta kiinnostunutta autovuokraamotyöntekijää/esimiestä, joka jakaa Sixt autovuokraamon ajatuksen Pohjois-Suomessa. Olet oma-aloitteinen, organisaatiotaitoinen päätöksentekijä ja palvelet asiakasta sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Pidät nopeatempoisesta työstä ja haluat pitää huolta myös tiimistäsi. Sinulla on vähintään B-ajokortti ja ajokokemustakin on kertynyt ainakin vuoden verran. Lähiesimiestyön lisäksi päivittäisessä työnkuvassasi on normaali autovuokraamotoimintaa autojen valmistelusta autojen luovutukseen.

Tarkemmin vastuullasi ovat:

  • toimipisteen käytännön toiminta ja siitä vastaaminen
  • esimiestyöskentely ja toimipisteen tulosvastuu
  • myynti ja asiakaspalvelu kaikissa yrityksen käyttämissä palvelukanavissa
  • varausten seuranta ja käsittely
  • autojen luovutus ja valmistelutyö
  • työvuorosuunnittelu ja kuluseuranta

Tarjoamme sinulle:

Kokoaikaisen, monipuolisen ja kansainvälisen työn, sekä tilaisuuden ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamista. Työssäsi sinua tukee aluepäällikön johdolla myös nuorekas ja osaava tiimi. Tarjoamme sinulle myös Veho konsernin ja SIXT-autovuokraamon henkilöstöedut. Peruspalkan lisäksi tulevat myös suoritusperusteiset palkkiot, päivystyskorvaus ja muut lisät.

Toivomme sinulta:

Aiempaa autovuokrausalan kokemusta, mutta työ sopii myös muille myyntiorientoituneille henkilöille. Aloitus mielellään lokakuun aikana, mutta sovittavissa tapauskohtaisesti.

Mikäli tunnet kuuluvasi meidän tekevään joukkoomme, jätäthän hakemuksesi Baronan hakujärjestelmään viimeistään 9.8.2020 mennessä, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Valittava henkilö solmii työsopimuksen työsuhteen alussa Baronan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, +358 50 4131220 tai seniorkonsultti Susanna Pohjanen +358 50 5265446, etunimi.sukunimi@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot